UA-76842433-1
Kategóriák

Kedvezmények

Nagycsaládos kedvezmény  3=10%

Amennyiben kínálatunkból (legyen az könyv, vagy játék), háromféle dolgot választasz és beírod a KUPONKÓD rovatba noe10 , rendszerünk automatikusan levonja a nagycsaládosoknak járó 10% kedvezményt!

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Ingyen szállítjuk ki megrendelésed 7000Ft felett.

Ha a csomag, súlya vagy mérete miatt, ezt nem teszi lehetővé (csak túlméretes csomagként szállítható), abban az esetben telefonon egyeztetünk Veled a szállítási költségről.

Amennyiben az MPL futárszolgálattal szeretnéd a csomagodat választott Postára, házhoz, vagy MOL kútra kérni, a megrendeléskor választott postaköltséggel számol rendszerünk, viszont 7000Ft felett, nem számolunk fel postaköltséget, választott postára történő kiszállítás esetében.

 Ha Webox terminálon szeretnéd átvenni csomagod, a megrendeléskor, a „megjegyzés” rovatba, kérjük, írd le a választott terminál számát!

Ki kaphat kuponkedvezményt?

  • minden megrendelő, aki a kuponon szereplő időszakban, a kuponon megadott kódot érvényesíti, a megrendelés kuponkód rovatába beírva azt, melynek értékét, ennek megfelelően a rendszer automatikusan levon,

    • facebook oldalunkon, időről időre meghirdetünk akciókat, melyek érvényesítése, az ott megadott kuponkóddal történik,

KUPONOK ÉRVÉNYESÍTÉSE

A kuponkód beváltásához a "kosár tartalma" feliratra kérjük rákattintani és beírni a kuponkódot. Amennyiben nem sikerül a kuponkedvezményt beváltani, kérjük, jelezd ügyfélszolgálatunknak: hello@alfajatek.hu vagy a 20-339-5878-as telefonszámon. Éjjeli bagoly ügyfélszolgálatunk, 23 óráig éberen figyeli, mikor nyújthat segítő "szárnyat" elképzeléseid megvalósításához!

A termékek árai forintban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek.
Alfajáték webáruház © 2018
Készítette: Hanganov Kft.