UA-76842433-1
Kategóriák

GY.I.K.

Mikor érkezik meg a csomagon?

Amennyiben a kiválasztott termék vagy termékek mindegyike mellett, a termékoldalon található szállítási informciónál azt látod: "következő munkanap" és déli 12 óráig leadod megrendelésed, a következő munkanapon meg is kapod. Ha a kért termékek között van olyan, amely mellett 3-4 nap szerepel, a csomag érkezéséről e-mail-ben értesítünk.

 

Mit jelent, ha a termék előrendelhető?

Ha az adott termék oldalán azt látod a szállítási információnál, hogy "előrendelhető", az azt jelenti, hogy kérésedre beszerezzük azt. Ilyen esetben e-mail-ben értesítünk, mikorra tudjuk vállalni a megrendelés kiszállítását.

 

Lehet telefonon is rendelni?

Igen, a kiválasztott termék a 20-339-5878-as telefonszámon is megrendelhető, de célszerű mégis a weboldalon leadni megrendelésed, mert így nyomon tudod követni megrendelésed státuszát és korábbi megrendeléseid. 

 

Bankkártyával is tudok fizetni a csomag átvételkor?

Bankártyával történő fizetésre, csak a MOL kútra kért csomagok átvételekor van lehetőség.

 

Visszamondhatom-e a megrendelést?

A rendelés visszamondására addig van lehetőség, míg azt át nem adtuk a futárszolgálatnak. Erről minden esetben írásos értesítést küldünk. Ha már megtörtént a csomagfeladás, az oda- és visszaszállítás költsége a megrendelőt terheli.

 

Visszaküldhetem a megrendelt terméket, ha nem olyan élőben, mint amire kép alapján számítottam?

Igen, a csomag átvétele után a termék visszaküldhető, bontatlan csomagolásban, számlával együtt az alfajatek.hu weboldalt működtető cég telephelyére. A visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, a termék árát cégünk visszafizeti. Bővebb információ az ÁSZF menüpontban.

 

 

A termékek árai forintban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek.
Alfajáték webáruház © 2018
Készítette: Hanganov Kft.